Ducii de Cambridge au fost din nou invitați la gala premiilor BAFTA. Ducesa a purtând o ţinută spectaculoasă semnată de Alexander McQueen  pe care a accesorizat-o cu o pereche de încălţări Jimmy Choos. Ea a mai purtat această rochie şi în 2012, anul în care a fost lansată colecţia din care face parte ţinuta, respectând astfel doleanţa şefilor BAFTA, care le-au cerut invitaţilor de acest an să nu facă risipă şi să-şi recicleze vestimentaţia.

Ca de fiecare dată, perechea regală a făcut o impresie minunată. Chiar şi atunci când Prinţul Harry a fost pomenit pe scenă… Prinţul William  şi Kate Middleton  au ascultat, cu zâmbetul pe buze, discursul actriţei Margot Robbie, care a acceptat premiul pentru „Cel mai bun actor în rol secundar” în numele lui Brad Pitt, marele absent de la cea de-a 73-a ediţie a British Academy Film Awards, organizată la Royal Albert Hall ieri, pe 2 februarie.

Margot, partenera de platou a lui Pitt de la „Once Upon a Time in Hollywood”, a citit discursul acestuia de acceptare. Actorul a spus că va numi premiul Harry pentru simplul motiv că se bucură atât de mult că îl va lua cu el în SUA. Cuplul regal a râs cu restul audienţei la gluma despre Megxit.

„El spune că va numi acest premiu Harry, pentru că se bucură teribil că îl va lua cu el în Statele Unite. Acestea sunt cuvintele lui, nu ale mele…”, a spus Margot în numele lui Brad Pitt. Actrița a precizat că gluma nu îi aparține.

Distribuie articolul: