Aceasta este o întrebare care îi frământă pe toți din momentul în care Meghan Markle a intrat în familia regală. Chiar dacă Prințul Harry este nepotul ei preferat și Regina o simpatizează pe soția lui, Elisabeta a II-a a Marii Britanii face totuși diferențe între Meghan Markle și cumnata ei, Kate Middleton, cel puțin așa susțin specialiștii în limbajul trupului. 

Recent, Ducesa de Cambridge a avut parte de prima ei ieșire oficială, la Colegiul Bush House Kings, din Londra, alături de Regina Elisabeta a II-a, lucru pe care deja cumnata ei, Meghan Markle, l-a bifat la scurt timp după căsătoria cu Harry. Acest lucru, i-a făcut pe toți să concluzioneze, evident, că soția Prințului Harry este preferata suveranei. Iată însă că experții în limbaj corporal spun altceva… Se pare că Regina o consideră pe Meghan Markle „nepoata zâmbăreță și simpatică”, în timp ce pe Kate Middleton o consideră egala ei.

O consideră pe Kate Middleton egala sa

Conform expertei în limbaj corporal Judi James, Regina le vede pe cele două ducese puțin altfel, Kate fiind tratată tot mai mult ca o viitoare regină. Chiar dacă limbajul mimico-gestual al Reginei în public este destul de enigmatic, nu este chiar ceea ce se cheamă „poker face”, iar în cadrul ieșirii oficiale recente pe care a făcut-o alături de Kate Middleton s-a putut face o comparație clară în ceea ce privește atitudinea Reginei Elisabeta a II-a față de fiecare dintre nepoatele sale. A reieșit mai mult decât clar că suverana Marii Britanii o privește pe Kate Middleton de pe picior de egalitate, cele două fiind extrem de asemănătoare în privința comportamentului în public.

Regina o respectă pe Kate 

Imitația posturală, în oglindă, a unei persoane se produce ca semn de respect și afecțiune, dar Kate și bunica ei au avut aceeași mimică fără a se privi vreo clipă una pe cealaltă – iar asta înseamnă nu numai că cele două gândesc la fel, ci și că între ele există o anumită relație de prieteniefiind și egale ca statut. Iar dacă la asta adăugăm și faptul că, în aceeași zi, cele două s-au acoperit, în mașină, cu aceeași păturică, în timp ce Regina a păstrat permanent contactul pe parcursul discuției, tabloul este complet.

Pe Meghan o consideră nepoțica simpatică

În timp ce Regina și Kate Middleton au avut o poziție identică, fără ca măcar să se fi privit, atitudinea suveranei față de Meghan Markle nu este una de respect pe care-l arăți unei persoane egale ție, ci, mai degrabă, unui subordonat sau unui copil. Pe scurt, Regina o vede pe Meghan Markle ca pe nepoțica zâmbitoare și amuzantă care o face să râdă, fiind condescendentă cu ea. Mai mult ca sigur, Elisabeta a II-a va fi foarte fericită să-și petreacă timpul alături de Meghan, Harry și copilul lor, însă în ceea ce o privește pe Kate, dominant este simțul datoriei, Ducesa de Cambridge fiind cea care va împlini destinul, alături de Prințul William, care va deveni Regele Marii Britanii.

Sursa: viva.ro