Kate Middleton și Prințul William au avut prima întâlnire oficială la Palatul Buckingham după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Ducii de Cambridge i-au avut ca oaspeți pe președintele Ucrainei și soția sa. Kate a purtat o rochie simplă, de culoare bleu, pusă însă în valoare de bijuteriile alese. 

Olena, frumoasa soție a președintelui Volodymyr Zelensky a purtat un deux-piece alb, la care a asortat o pereche de pantofi negri cu toc.

Care e ținuta ta preferată?

Dacă la fiecare apariție, Kate Middleton oferă o lecție de stil, de data aceasta ducesa nu a impresionat neapărat cu ținuta, o rochie semnată Emilia Wickstead, ci cu bijuteriile cu safir albastru.

Publicația Vanity Fair a făcut imediat legătura între bijuteriile purtate de soția lui William și prințesa Diana. Kate și-a făcut apariția cu o pereche de cercei cu safir, deja celebrul inel de logodnă și un colier pe care nu l-a mai purtat până acum. Ziariștii de la Vanity Fair scriu că ducesa și-ar fi făcut superbul colier cu safire chiar dintr-o pereche de cercei primiți de Prințesa Diana la nunta ei cu Charles.

Distribuie articolul: