Este vorba despre materialul intitulat „Catherine cea Mare”. Este un material publicat de presa britanică Tatler. Potrivit sursei, ducele și ducesa de Cambridge au trimis deja jurnaliștilor scrisori juridice cu o solicitare de a șterge materialul din Internet.

Articolul menționează despre conflictul care a avut loc între Kate și Meghan în timp ce aveau loc pregătirile pentru nuntă. Potrivit revistei Tatler, Kate a insistat ca prințesa Charlotte, conform protocolului regal, să îmbrace colanți, dar Meghan a fost împotrivă, deoarece ziua nunții urma să fie una călduroasă.

„Megan a făcut-o pe Kate să plângă. Middleton voia să urmeze protocolul și știa că este nevoie de colanți. Dar Markle a insistat asupra deciziei sale”, a spus un insider pentru revistă.

Autorul materialului, referindu-se la o sursă anonimă, susține, de asemenea, că Kate este extrem de nefericită că, după ce Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în SUA, au căzut sarcini suplimentare asupra ei.

Sursă: glamour.ru

„Kate este furioasă din cauza sarcinilor prea multe. Desigur că ea mereu zâmbește și arată fericită, dar de fapt, ea a obosit de toate astea. Ea lucrează ca un director, fără nicio zi liberă”, a spus un insider din familia regală pentru revista Tatler.

„Megan și Harry s-au dovedit a fi atât de egoiști. De asemenea, William și Catherine ar dori să petreacă mai mult timp cu copiii, dar ducele și ducesa de Sussex și-au aruncat, de fapt, cei trei copii sub autobuz”, a declarat un prieten al Ducelui și ducesei de Cambridge, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Sursă: glamour.ru

Nu este prima dată când membrii familiei regale sunt nemulțumiți față de presa britanică.

Sursă: glamour.ru