Recent, pe pagina oficială de Instagram a Ducilor de Cambridge a apărut o postare nouă. În cadrul acesteia Ducesa și-a făcut o prezență extraordinară –  ținuta sa a fost una sublimă, nemaivorbind de tenul ei radiant. Mai multe detalii află în cele ce urmează. 

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Kate apare într-un filmuleț în care spune că a mai rămas puțin timp până în momentul în care va anunța câștigătorul concursului Fotograful de natură sălbatică al anului lansat de Muzeul de Istorie Naturală.

„Este atât de grozav să ne întoarcem din nou la Muzeul de Istorie Naturală, unde ne putem bucura de comori. Sunt aici, pentru că anunț mâine seară cine este cel de-al 56-lea fotograf de natură sălbatică al anului. Am avut norocul să văd lucrările concurenților și pot spune că sunt cu adevărat impresionante. Abia aștept să văd totul”, zice ea.

„Măiestria și creativitatea fotografiilor din acest an oferă o perspectivă emoționantă și captivantă asupra frumuseții și vulnerabilității vieții de pe planeta noastră. Mulțumim tuturor celor care au participat pentru că ne-au arătat magia lumii naturale și ne-au reamintit că grija pentru mediu și biodiversitatea sa prețioasă este cea mai importantă, din toate timpurile”, a spus Kate.

Ceea ce ne-a impresionant și mai mult a fost opțiunea vestimentară pentru care a optat Kate Middleton. Ducesa a ales o ținută all black pe care a completat-o cu o pereche de cercei eleganți, o curea din piele, toată această imagine a avut un farmec aparte și datorită coafurei ducesei. Buclele lejere a lui Kate s-au încadrat perfect, la fel ca și machiajul minimalist, în nuanțe nud.

Sursa: Instagram