Ducii de Cambridge au participat la evenimentul de caritate Pantoland de la The London Palladium pentru a încheia un tur de trei zile în Marea Britanie, dedicat persoanelor care au lucrat în timpul pandemiei. Ducii au pășit pe covorul roșu împreună cu copiii săi – aceasta este prima apariție oficială a prințului George (7 ani), a prințesei Charlotte (5 ani) și a prințului Louis (2 ani).

Înainte de eveniment, prințul William a mulțumit tuturor lucrătorilor medicali pentru combaterea pandemiei provocate de noul coronavirus și pentru salvarea de vieților umane.

„Cel mai puțin ce putem face este să vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți zi de zi, pentru a menține țara noastră în siguranță și pentru a avea grijă de cei care au cel mai mult nevoie de ajutor. Ați dat tot ce ați putut, iar familiile voastre nu v-au văzut atât de des cum și-ar dori. Această seară este o mare oportunitate de a ne reuni împreună. Țara vă este profund îndatorată”, a declarat prințul William la deschiderea evenimentului.

Pentru o ieșire comună, familia a ales ținute în nuanța albastră. Kate Middleton a ieșit pe covorul roșu într-o rochie neagră marca Alessandra Rich, completând look-ul cu cercei din perle Simone Rocha și o brățară de aur Halcyon Days. Prințul Louis a purtat o jachetă de lână Amaia și pantaloni clasici, în timp ce fratele său mai mare, George, a purtat un pulover cu dungi Ralph Lauren. Prințul William a diluat costumul clasic cu un pulover roșu, iar prințesa Charlotte a purtat o rochie în carouri cu volane.

Kate Middleton și prințul William au vizitat Anglia, Scoția și Țara Galilor, ca parte a turneului lor de mulțumire tuturor celor care lucrează în beneficiul altora în timpul pandemiei. Cuplul a călătorit cu trenul, urmând un traseu de 2.000 km.

Sursă: glamour.ru