Se pare că legea nu este scrisă pentru membrii familiei regale.  Altfel, cum se explică faptul că Kate Middleton și prințul William au încălcat regulile stricte de carantină adoptate în Marea Britanie? 

În Marea Britanie, a fost descoperită un nou tip de coronavirus, care este cu 70% mai infecțios decât varianta originală, ceea ce a determinat guvernul să înăsprească restricțiile. Deci, locuitorii Marii Britanii se pot aduna în stradă în grupuri de cel mult șase persoane, inclusiv copii. Dar se pare că legea nu este scrisă și pentru membrii familiei regale, deoarece Kate Middleton și prințul William au reușit să o încalce.

Recent, cuplul regal a ieșit la plimbare cu copiii lor: George, Charlotte și Louis, fiul cel mic al Elisabetei a II-a, prințul Edward, soția sa Sophie și copiii lor: Louise și James. În total erau nouă persoane.

Membrii familiei regale au ieșit la plimbare noaptea târziu, dar totuși nu au putut scăpa de fotografi. Acum că informația s-a răspândit pe mediul online, utilizatorii rețelelor sociale cer ca Kate și William să fie pedepsiți la fel ca toți ceilalți – adică să plătească o amendă de 270$.

Reamintim că, anul acesta, membrii familiei regale vor petrece sărbătorile de iarnă separat unul de celălalt, fiecare acasă la el. Această decizie a fost luată pentru a evita infecția cu COVID-19.