Un ruj nude, creion negru sau gri pentru conturarea ochilor, iluminator natural și un blush discret – din asta se compune, în general, machiajul pe care Kate Middleton îl poartă, atât la evenimente din timpul zilei, precum și seara, asortat la o ținută mai pretențioasă.

Kate știe, însă, că îngrijirea pielii e mai importantă decât aplicarea oricărui produs de machiaj, pentru ca pe un ten sănătos, orice va arăta impecabil. Hidratarea, curățarea și protecția sunt un trio recomandat de orice specialist. Dar, totuși, care este secretul lui Kate Middleton?

Așa cum bănuiam, ea are un produs preferat, pe care îl aplică zilnic pe ten, pentru a-și menține pielea tânără și strălucitoare. Acesta este, potrivit OK! UK, un ulei de măceșe cu care pielea ei s-a înțeles de minune și care chiar a dat rezultate.

Hrănirea pielii cu ingrediente naturale are numeroase beneficii, iar Kate știe asta. Nouă ne spune multe faptul că a ales acest produs pentru ca pielea ei să arate bine la evenimente de talie regală și să-și mențină elasticitatea după 30 de ani. Uleiul despre care vorbim se numește Trilogy Certified Organic Rosehip Oil, și costa cam 22,45 euro dacă ți-l comanzi de pe LookFantastic.com.

Trilogy, în ciuda prețului ridicat, vinde, potrivit Refinery29, o sticlă din uleiul preferat al lui Kate o dată la 20 de secunde.

El are un puternic efect antioxidant, contribuie la vindecarea acneei și la reducerea semnelor lăsate de aceasta, și poate fi folosit și ca demachiant. Îl poți aplica zilnic, dimineața sau seara, singur sau împreună cu loțiunea ta hidratantă. Câteva picături sunt suficiente pentru a-ți menține tenul în formă!

Deși a fost conceput pentru aplicarea la nivelul fetei, funcționează foarte bine și pentru corp, pentru că reduce cicatricile și vergeturile.

andreearaicu.com

Distribuie articolul: