Vestea că Ducesa de Cambridgeeste însărcinată pentru a treia oară a mirat o lume întreagă. Kate Middleton este mereu în centru atenției și toată planeta este la curent cu evoluția sarcinii sale.

De curând, a apărut un zvon care a pus lumea pe jar. Ducesa de Cambridgeeste ar fi însărcinată cu gemeni.

Conform unei surse ce a făcut dezvăluiri pentru Life & Style, cel de-al treilea copil al cuplului Kate-William este, de fapt, un… set de gemeni identici. Persoana care a făcut această mărturisire, evident sub acoperirea convenabilă a anonimatului, susține că viitorii părinți ar fi descoperit recent că vor avea nu un copil, ci doi, gemeni identici, atât Kate, cât și William fiind extrem de încântați.gettyimages-871620704 Aceeși sursă mai susține că, la început, viitorii părinți au fost șocați  când au aflat că este vorba despre o sarcină de gemeni, William exprimându-și temerile cu privire la responsabilitatea ce va cădea pe umerii soției sale după naștere, cu atât mai mult cu cât  Kate trebuie să aibă grijă și de ceilalți doi copii ai lor – Prințul George  și Prințesa Charlotte .

4William-Kate-and-kids-1-768x554

Aceeași persoană bine informată din anturajul lui Kate și William susține că Regina Elisabeta a II-a ar fi încântată că i se vor naște doi strănepoți, însă, pe de altă parte, publicația Gossip Cop, pe baza unui comunicat emis de Palatul Kensington, în care apare cuvântul baby, și nu babies (copii), susține că viitorii părinți nu așteaptă gemeni. Cine deține adevărul încă nu știm, dar dacă vă amintiți că zvonurile despre sarcina lui Kate au apărut cu ceva vreme înainte de anunțul oficial, iar atunci nu le-a prea dat nimeni crezare, nu putem spune decât că orice e posibil. Mai avem de așteptat mai puțin de 6 luni.

Citește și: Kate Middleton – elegantă și rafinată la o gală caritabilă! Burtica ei de gravidă prinde contur (Foto)

Distribuie articolul: