Dacă acum câteva zile am aflat despre lansarea cărții pentru copii scrisă de Meghan Markle, află că nici Kate nu a pierdut timpul în zadar și și-a dezvoltat abilitățile sale de scriere. De curând a avut loc evenimentul de prezentare a cărții sale întitulată „Hold Still”, iar Kate Midlleton a avut o apariție de-a dreptul superbă! A fost un fel de #ladyinred. 

„Hold Still”, cartea lansată de Ducesa de Cambridge descrie Marea Britanie în timpul pandemiei provocate de noul tip de Coronavirus. Cartea conține fotografii realizate de locuitorii țării și fotografii realizate chiar de Kate (nu mai este pentru nimeni un secret că ducesa are o adevărată pasune pentru fotografie).

Prezentarea cărții a avut loc la Galeria Națională de Portrete și ceea ce ne-a atras atenția în mod special a fost ținuta lui Kate Middleton. Aceasta a avut o apariție elegantă purtând un palton roșu, care lăsa la vedere o fustă plisată de culoare beige. Ținuta a fost completată cu o pereche de pantofi beige, cercei argintii și o geantă, la fel, în nuanțe nude.

Noi zicem că ținuta lui Kate e demnă de nota 10, tu cum crezi?

Sursa: Glamour.ru
credit doar cu buletinul

Distribuie articolul: