Kate Middleton este implicată în tot mai multe proiecte, aceasta participă în cadrul diverselor discuții și merge la numeroase întruniri. Ieri, în cadrul unei ieșiri oficiale, s-a observat că ducesa și-a făcut o schimbare de look! Cum arată acum Kate, vezi mai jos.

Kate Middleton a participat la lansarea inițiativei educaționale „Tiny Happy People” marca BBC. Obiectivul proiectului este de a furniza resurse digitale gratuite pentru părinții a căror copii sunt sub vârsta de cinci ani, astfel încât aceste resurse să le vină în ajutor spre dezvoltarea abilităților de comunicare a micuților.

Pentru această întrunire Kate a ales o rochie îmbulinată semnată de Emilia Wickstead pe care a asortat-o cu o pereche de espadrile cu platformă din rafie. Fanii lui Kate au observat însă un alt detaliu, și anume, faptul că ducesa și-a schimbat nuanța părului.

Acum ducesa are părul ceva mai deschis la culoare și se pare că noua nuanță i se potrivește de minune, tu cum crezi? Observi și tu cât de mult o întinerește noua coafură?

Sursa foto & video: Dailymail.co.uk