La sfârșitul lunii mai, interpreta Kătălina Rusu a făcut frumosul anunț, dezvăluind că urmează să devină mămică pentru a doua oară. La scurt timp după aceasta, artista a publicat o fotografie în poveștile din IG, în care a dat de înțeles că se afla internată la spital. Astăzi, aceasta a decis să vorbească deschis despre problemele cu care se confruntă și emoțiile prin care trece, în speranța că mesajul ei va ajuta mămicile care sunt în aceeași situație. 

„Salutare dragii mei prieteni! Astăzi încerc să vă răspund la întrebările pe care le primesc în ultimul timp. Acum două săptămâni am mers pentru primul USG în sarcină. Domnul Sergiu Puiu, cel la care am mers pentru toate examinările din prima sarcină (centrul Ana Maria), ne-a spus despre faptul că Melissa va trebui să renunțe la brațele mamei. Sincer, nici nu ne-am gândit că este o problemă.

Dacă e să-mi aduc aminte de prima sarcină, care a decurs ideal, în care făceam sport regulat, făceam sfoara(șpagatul) chiar în ultimele zile de sarcină, aveam spectacole, filmări și multe alte chestii, deci habar nu aveam ce înseamnă să fie colul uterin scurt, care vine cu riscul de naștere prematură.

Deja de o lună nu o mai alăptez pe micuța mea prințesă și de câteva zile nu o mai pot lua în brațe(e strict interzis). Interzis este să forțez, să stau pe scaun, în picioare, să merg, să zbor cu avionul(tocmai planificasem vacanța) și obligatoriu la pat. Astăzi din păcate am aflat că acest col uterin este și mai scurt – 14 mm în 23 săptămâni de sarcină. Urmează ca medicul să decidă dacă va putea aplica pesarul ginecologic sau va trebui să se efectueze un cerclaj, adică o cusătură a colului uterin care să îl consolideze, reducând riscul de pierdere a sarcinii sau de naștere prematură”, relatează graviduța.

„Am scris toate astea, care îmi par extrem de intime și credeți-mă că mi-a fost extrem de greu să împărtășesc cu voi aceste momente, însă știu că nu sunt singura mămică sau viitoare mămică care trece prin asta, de aceea vreau să vă susțin în această luptă, prin care sunt sigură că bunul Dumnezeu ne va ajuta să trecem cu bine.

Eu știu că vom reuși, simt o putere imensă sub inima mea și știu că bebe e un luptător sau luptătoare , iar împreună cu toată familia suntem cea mai bună și puternică echipă!

P.s. Am văzut-o astăzi în sfârșit pe Melissa, abia de mă abțineam să o iau în brațe și să o inund cu toată dragostea mea de mamă, în aceste câteva zile parcă s-a maturizat atât de mult, iar în ochișorii ei am văzut atâta înțelepciune și liniște…

Cum este experiența altor graviduțe, care din păcate trec prin aceste momente?”, se întreabă interpreta.

Trimitem gânduri bune și sănătate interpretei!

Sursa: Facebook / Kătălina Rusu

Citește și: Kătălina Rusu va deveni mămică pentru a doua oară: „Bebe 2 te așteptăm!”