De ceva vreme interpreta Kătălina Russu alături de soțul său, Andrei Croitoru se bucură de o perioadă specială din viața lor – cei doi au devenit părinți. Recent aceștia i-au organizat fiicei lor, unul dintre cele mai importante evenimente din viață, micuța Melissa a fost botezată. Pentru mai multe detalii, derulează în jos. 

La data de 31 ianuarie 2020 Kătălina Russu și Andrei Croitoru au devenit părinți pentru prima oară. Interpreta a adus pe lume o fetiță căreia, cei doi i-au pus numele Melissa.

„Când am simțit-o pe burtica mea știam că e dragoste la prima vedere pentru toată viața. Deja suntem în trei și cei mai fericiți, mai fericiți ca niciodată: Tati, mami și cea mai dulce fetiță Melissa 💖”, a scris Kătălina în unele dintre postările sale pe Instagram.

La data de 31 mai, pe lângă faptul că Melissa a împlinit 4 luni, aceasta a avut parte de unul dintre cele mai importante și frumoase evenimente din viața sa. Părinții, Kătălina și Andrei, i-au organizat micuței ceremonia de botez, iar primele poze de la eveniment au apărut pe pagina de Instagram a interpretei, în instastories.

Botezul a avut loc la Mănăstirea Curchi, iar printre cei prezenți la ceremonie s-au numărat Anatol și Tatiana Melnic, Natalia Duminică, care nu au ezitat să distribuie în mediul online câteva momente din cadrul evenimentului.

Sursa foto: Instagram & Facebook