Interpreta Kătălina Rusu a adus astăzi pe lume primul ei copil. Cea care a făcut anunțul pe o rețea socială este Luminița Suveică, care este și nașa cuplului Croitoru-Rusu. Artista a dus pe lume o fetiță.

„Felicitări scumpii mei fini cu nașterea prințesei voastre. Multă sănătate, creștere ușoară, multe bucurii și multe emoții pozitive. Bunul Dumnezeu să vă ocrotească. Vă iubim”, a scris Luminița Suveică.

Interpreta și-a anunțat ieri admiratorii că bagajul cu care va merge la maternitate este deja pregătit, arătându-le ce conține acesta. De-a lungul ultimelor luni artista a ales cu multă minuțiozitate și garderoba fetiței, făcând publice achizițiile și alegerile ei.

La data de 14 octombrie, Kătălina Russu și Andrei Croitoru au anunțat că vor deveni părinți. Atunci, Kătălina a postat un mesaj emoționant, pe Facebook, unde, printre rânduri, a dezvăluit că sunt în așteptarea unui copilaș.

„A trecut un an, dar parcă mai ieri mi-ai zâmbit cald, binecuvântați de părinți, de bunul Dumnezeu și sub acoperământul Maicii Domnului, ne-am jurat dragoste eternă. În tot acest răstimp, încercați de viață, am reușit să creștem dragostea unul față de altul, să ne întărim în credință și fiecare dimineață să o începem cu „Te iubesc” pe buze. Acum un an în această zi, am avut un soare blând care ne-a încălzit și ne încălzește inimile până în prezent. Nu încetez să-i mulțumesc Celui de sus pentru faptul că tu ești acel bărbat pe care l-am cerut de la El, pentru cel mai frumos cadou posibil la prima noastră aniversare, și-ți mulțumesc ție pentru familia pe care am creat-o, în care așteptăm cu nerăbdare un bebeluș și pentru faptul că fericirea noastră vine din lucruri mici. Suntem cei mai bogați, avându-ne unul pe altul!”, a scris interpreta, la un an de la cununia civilă și cea religioasă. 

Ulterior, interpreta a anunțat că va fi mamă de fetiță.

Sursa: Facebook.com