Daniela Ciocanu și-a surprins fanii cu două imagini diferite, dar extrem de reușite din punct de vedere stilistic. Aceasta a creat două ținute iconice, inspirate de la unul dintre cei mai tari designeri ai secolului, dar și de la una dintre cele mai faimoase fashioniste a unei epoci.

Moderatoarea tv le-a adus tribut celor două vedete care au devenit figure importante în industria modei. Dacă Karl Lagerfeld a devenit designerul care a marcat o epocă prin creațiile sale, atunci superba Audrey Hepburn a fost și rămâne până în prezent o muză veridică pentru toți iubitorii de fashion – începând de la designerii celebri și până la o simplă femeie, abia inițiată în modă.

Daniela Ciocanu a decis să marcheze ce-a de-a 34-a săptămână de sarcină, printr-o ședință foto inspirațională.

Prima ținută, all black, pentru care a optat graviduța are un aer Lagerfeldian și este compusă dintr-o lenjerie dantelată ce pare a fi un body, peste care a purtat o bluză din plasă măruntă aerată – ambele articole fiind semitransparente, fapt care i-a oferit un aer sobru, dar ultra sexy și deosebit de stilat. Vedeta și-a completat look-ul cu accesorii tip choker din dantelă fină, cercei masivi rotunzi, iar la capitolul coafură și-a făcut o coadă de cal prinsă la baza gâtului cu o fundă neagră în stil victorian.

Cea de-a două ținută este una de inspirație retro, Audrey Hepburn fiind una dintre vedetele care a stăpânit cel mai bine acest curent.

Daniela Ciocanu a optat pentru o rochie neagră „îmbulinată” mulată pe corp, peste care a îmbrăcat o cămașă albă legată pe mijloc. Bentița din catifea din jurul cocului, ochelarii masivi negri, cerceii diferiți din mărgele albe și negre, dar și rujul roșu i-au completat cu succes look-ul retro.

Ambele ținute iconice îi pun în evidență burtica și îi vin perfect viitoarei mămici!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Daniela Ciocanu, ședință foto specială. Ce bine arată în ultimul trimestru de sarcină (Foto)