La începutul lunii aprilie, Karizma și-a anunțat prietenii virtuali că va deveni mămică pentru a doua oară, iar de curând, am aflat că interpreta s-a căsătorit cu jurnalistul Ion Ghimpu. Mai fericită și împlinită ca oricând, aceasta este nerăbdătoare să-și cunoască bebelușul, lucru despre care a vorbit în cea mai recentă postare.

Ieri, Karizma a publicat câteva fotografii captate într-un parc din orașul american Sunny Isles Beach. În una dintre imagini, aceasta apare îmbrățișată tandru de către soțul său.

„Numărătoarea inversă a început… ultimele săptămâni în care am aceste dimensiuni și forme și, desigur, kilograme justificate. Uneori mă simt ca fiind parte din familia elefănțeilor”, a adăugat aceasta cu o doză de umor specific. Graviduța a mai menționat prin hashtag-urile folosite că este în a 34 săptămâni de sarcină și că este nerăbdătoare să-l cunoască pe bebeluș.

Nu putem să nu remarcăm cât de bine arată Karizma. Deși este bine cunoscut faptul că ultimul trimestru de sarcină este destul de dificil pentru orice graviduță, aceasta este la fel de pozitivă ca oricând și radiază de fericire. Interpreta și soțul său sunt în așteptarea unui băiețel.

Amintim că interpreta a emigrat acum câțiva ani în SUA, împreună cu fetița sa, Daria, din primul mariaj. Pe 1 iunie, 2021, Karizma (Olga Fesenco) și Ion Ghimpu și-au oficializat relația la starea civilă.

Citește și: Karizma s-a căsătorit cu jurnalistul Ion Ghimpu: „Dumnezeu a zâmbit și a decis anume așa să fie” (Video)