Interpreta Karizma s-a căsătorit și a sărbătorit acest eveniment într-un cerc restrâns de prieteni la un restaurant din Chicago.

Karizma și Ion Ghimpu, un jurnalist care a activat mai multă vreme în Moldova, își doreau de ceva vreme să meargă în fața altarului, dar pandemia le-a stricat planurile. Odată cu sosirea verii, restricțiile s-au mai relaxat, așa că cei doi au profitat de moment.

Karizma a publicat mai multe imagini de la ceremonie, pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Karizma One (@karizma_one)

„Astăzi, 1 iunie 2021, în sfârșit ne-am oficializat relația! Deși Covid 19 ne-a pus multe bețe în roate, am reușit! De un an și ceva aveam un altfel de scenariu, dar Dumnezeu a zâmbit, și a decis anume așa să fie! Și îi mulțumim mult! Am mers în 3…+1. Daria ne-a fost și fotograf și martor. Așadar, de astăzi oficial suntem soț si soție! Yuhuuu Love you @ion_ghimpu”, a scris Karizma.

Amintim că interpreta este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel.

Internauții au felicitat tinerii însurăței și le-au urat casa de piatră, mesaje de felicitare au lăsat și: Lili Lozan: „Felicitări, să fiți fericiți!”, Dara: „Frumos, felicitări”, Igos Sîrbu: „Felicitări, casă de piatră!”, Ella Pascal: „Felicitări! Să fiți fericiți!”, Diana Ballerini: „Felicitări”, Victoria Roșca: „Fericire până la infinit” și alții.

Foto: Instagram/ Karizma One

Distribuie articolul: