Noile idei în design cauzează adesea dezordine și glume în rândul oamenilor, deoarece puțini oameni sunt pregătiți pentru cele mai noi tendințe în modă. Așadar, rapperul Kanye West a prezentat publicului un nou nou model de încălțăminte. Utilizatorii rețelelor sociale nu au rămas indiferenți și au spus că acest model se aseamănă cu orice, numai nu cu încălțăminte. 

Sursă: twizz.ru

Mulți oameni îl cunosc pe Kanye West ca rapper, producător și soțul lui Kim Kardashian, dar muzicianul s-a dovedit a fi bun și în planul design-ului vestimentar. A lucrat cu Nike și Louis Vuitton, și a colaborat cu Adidas la o colecție de îmbrăcăminte. Acum, muzicianul a prezentat publicului un nou design de încălțăminte, care s-a dovedit atât de inovator, încât oamenii au reacționat nu în cel mai serios mod.

Despre lansarea noului model, rapperul a anunțat chiar pe account-ul său în Twitter. Acum chiar au apărut și fotografii cum arată acea încălțăminte în realitate.

Sursă: Instagram

O utilizatoare Instagram cu nickname-ul alainataughtyou, a distribuit o fotografie cu testarea modelului. În același timp, fata a avertizat că, de fapt, „pantofii” nu sunt atât de mari – doar de dragul unei glume, a încălțat un model de mărime mai mare.

Urmăritorii lui Kanye West au început să comenteze că acest model se asemenea cu scheletul unui pește, cartofi, paste, dar cu siguranță nu cu o pereche de încălțăminte. Dar să vedem cum vor reacționa oamenii ceva timp mai târziu, căci cu moda nu te pui, nu-i așa?

Sursă: twizz.ru