Sezonul rece și-a intrat oficial în drepturi, iar Nastya Kemenskih încălzește atmosfera cu o postare fierbinte pe pagina sa de Instagram. De data aceasta, interpreta a distribuit o fotografie în care apare complet goală și le-a vorbit urmăritorilor săi despre libertate

Interpreta din Ucraina, Nastya Kamenskih și-a obișnuit urmăritorii de pe Instagram cu postări îndrăznețe! Vedeta distribuie adesea fotografii în care, fie apare dezgolită frumos, fie complet goală. De data aceasta, Kamenskih i-a delectat pe internauți cu o fotografie în care apare goală într-o piscină.

„Libertatea de a fi tu însuți, acceptarea și dragostea de sine – cele mai de valoare daruri, pe care fiecare om și le poate oferi”, a scris Nastya alături de fotografia distribuită.

Nastya se poate lăuda cu forme voluptoase de care este absolut mândră, totuși, în mediul online puțini sunt cei care-i înțeleg mesajul.

„Frumos, dar de ce să postezi una ca asta aici…”

„Unde se uită soțul?”

„Am o singură întrebare, de ce să postezi astfel de fotografii?”, sunt doar câteva comentarii lăsate de internauți la fotografia publicată de Kamenskih.

Nastya preferă să evite polemicile și nu răspunde comentariilor răutăciose. Amintim că, nu este prima oară când vedeta distribuie asemenea fotografii în mediul online, pe Instagramul celebrității asemenea postări se întâlnesc frecvent.

Sursa foto: Instagram