După un debut în lume muzicii, pe care l-a avut acum câteva zile, fetița de 4 ani a soților Tatiana și Anatol Melnic este tot mai atrasă de muzică. O dovedește și cântăreața Tatiana Heghea, care s-a lăsat filmată în timp ce cântă alături de mica vedetă.

Tatiana Heghea se arată încrezătoare în viitorul muzical al Kameliei Melnic, testându-i ea însăși talentul. Astăzi, eleva ansamblului de estradă „Picături Muzicale” a cântat live alături de interpretă.

Fetița lui Anatol Melnic debutează în lumea muzicii cu „un cadou pentru tati” (VIDEO)

Piesa cu pricina se intitulează „Melodia ta” și face parte din repertoriul artistei, semnată fiind de către Iurie Badicu, alături de Dj Tiganash, Sandu Gorgos și Sergiu Teacă.

Neața!!
Cu siguranța cunoasteti piesa din repertoriul meu:Melodia ta❤️
Vedeți ce featuring am făcut cu Kamelia Melnic pe aceasta melodie😂😂😂
O talentata si dulce fetita❤️❤️
Voua cum va pare rezultatul improvizației noastre??
Șlagărul e șlagăr,da Iurie Bădicu?

Posted by Tatiana Heghea on 19 Aprilie 2017

„Cu siguranță recunoașteti piesa din repertoriul meu: „Melodia ta. Vedeți ce featuring am făcut alături de Kamelia Melnic pe această melodie. O talentată și dulce fetiță”, spune vedeta.

Menționăm, tot aici, că Tatiana Heghea este și unul dintre mentorii muzicali ai proiectului „Stele în Oglindă”. Modelul rochiilor pe care le vedeți în această imagine a fost gândit de interpretă, iar cea care l-a materializat este Jana Berezovskaia.

17817876_1313473268738110_3528081832824274944_n

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: