Tatiana și Anatol Melnic se declară ca și fiind în al nouălea cer de fericire. Fetița lor, Kamelia, a debutat ieri în lumea muzicii, în cadrul proiectului muzical din care face parte de mai multe luni. Se pare că micuța va păși pe urmele celebrității tatălui său, ieri cântând anume despre el!

Ieri s-a întâmplat marele moment pe care părinții Kameliei îl așteptau încă de când și-au înscris fetița în ansamblul de estradă Picături Muzicale, condus de Iulia Sandu.

Fetița a debutat cu o piesă în limba română, versurile căreia au fost închinate tatălui. Ori piesa pe care o interpreta mica vedetă a fost „un cadou pentru tati”, așa cum mărturisește Tatiana Melnic.

Kamelia🌸 – “Taticul Meu”🎵 👪 Anatolie Melnic

Multumiri frumoase pentru: 👏👏👏👏👏
Proiect : Iulia Sandu 👸 “Picaturi Muzicale” 🎶🎤
Vestimentatie : Natalia Nuta 👚👑👠
#KameliaMelnic 👯 #lansare 🎬 #primul_debut_solo 🎤 #cadoupentrutati 🎁 #weproudofyou 💝💛💚💜💛💜💖💚💙💛💖💝💚💛💜💖💙❤💛💜💖💙❤💛💜💚💖

Posted by Tatiana MelniCandy on 13 Aprilie 2017

Cocheta Kamelia a ieșit în fața publicului îmbrăcată ca o adevărată prințesă: într-o rochie de culoare galbenă, semnată de o meșteriță autohtonă.

Trebuie să menționăm tot aici că fiica soților Melnic s-a simțit ca „peștele în apă” pe scenă și grație numeroaselor proiecte de modeling în care a participat. Unul din cele mai recente a fost ieșirea pe podium în cadrul evenimentului de modă Moldova Fashion Days.

Apoi prezentarea colecției Nectar by Pupi sweet dress, unde micuța a defilat alături de mama sa:

 

page