Justin Bieber și Hailey Bieber au sărbătorit ieri o zi extrem de specială, doi ani de la căsătoria în secret. Cântărețul a ținut să marcheze această ocazie și pe Instagram: „2 ani astăzi Hailey Bieber…”

View this post on Instagram

2 years today @haileybieber .. xoxo 😘

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

În septembrie 2018, publicația People confirma că Bieber și aleasa lui s-au căsătorit în secret la tribunalul de la New York, la doar câteva luni după ce s-au logodit în Bahamas, pe 7 iulie. 

View this post on Instagram

picnic lady

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Mai multe vedete i-au felicitat pe cei doi, printre care rapper-ul Chance și stilista Maeve Reilly. „Aniversare fericită pentru prietenii mei frumoși! A fost o onoare să vă urmăresc povestea de dragoste dezvoltându-se. Vă iubesc pe amândoi foarte mult.”, a scris Reilly pe Instagram, lângă un portret de la a doua nuntă a celor doi.

În septembrie 2019, cuplul a decis să organizeze o a doua nuntă, mai mare, la care au participat prietenii și familia. Cei doi și-au spus jurămintele la Montage Palmetto Bluff din Bluffton, Carolina de Sud, iar modelul a purtat o rochie Off-White, verighetele fiind de la Tiffany.

„Deși erau deja căsătoriți, nunta lor religioasă a fost foarte importantă. Acum se simte totul mult mai oficial.”, spunea o sursă pentru People pe atunci.

Încă de când s-au căsătorit, aceștia au făcut multe lucruri împreună. Spre exemplu, în această vară, ei s-au botezat. „Acesta a fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea. A ne spune dragostea și încrederea pentru Iisus public în fața familiei și prietenilor.”, a zis artistul.

Ultima achiziție a lor? O casă cu 7 dormitoare și 10 băi din Beverly Hills, California, ce a costat aproape 26 de milioane de dolari.

Distribuie articolul: