Justin Bieber, într-o postare  pe Instagram, i-a dedicat modelului Hailey Baldwin o adevărată declarație de dragoste! Interpretul a postat o serie de fotografii alături de care a adăugat un mesaj emoționant care demonstrează cât de mult ține la Hailey, și cât de mult o apreciază. 

„Cu fiecare zi, te iubesc tot mai mult. Ești cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat mie vreodată. Aș fi fost pierdut fără tine”, a scris Justin despre Hailey.

Amintim că aceștia formează un cuplu deja de un an. Nunta lor însă a fost amânată, în mare parte din cauza depresiei prin care a trecut Bieber. Chiar dacă interpretul îi face declarații de dragoste lui Hailey, fanii nu încetează să vorbească despre sentimentele interpretului față de Selena Gomez. Aceștia presupun că interpretul i-ar fi dedicat chiar și un cântec.

La mesajul emoționant a lui Bieber, Hailey Baldwin a reacționat destul de reținut. Aceasta a apreciat postarea șia a scris: „Cel mai bun prieten”.

Ceva timp în urmă și Hailey i-a dedicat un text lui Bieber, în care menționează cât de fericită se simte alături de el. Se pare că, cuplul lor este unul cu adevărat puternic și poate trece destoinic peste orice zvonuri.

„Un an în urmă eu am spus „da”, iar asta pentru ca să-ți devin cel mai bun prieten pentru toată viața. Iar azi eu te iubesc mai mult, decât înainte. Datorită ție viața mea devine mai bună, inima mea îți aparțin ție pentru totdeauna”

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: