Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai bine sudate cupluri din lumea mondenă de la noi. Au doi copii frumoși împreună și își trăiesc povestea de iubire ca în prima zi. Nu se feresc să își facă declarații de dragoste în public și nici să își arate iubirea și apreciera pe care o au unul față de celălalt.

 

Aflați în vacanță la mare, Andra și Cătălin au imortalizat câteva momente în care se bucurau unul de compania celuilalt. La descrierea acestora, cântăreața a scris: „În căutarea unui răsărit perfect!

Când soarele e prea puternic pentru ochi mei, am găsit soluția perfectă – ochelarii lui!

RasaritDeZileBune”, semn că dragostea lor este la fel de puternică așa ca la început și că nimic nu le dă voie să se despartă.
Postarea a strâns mii se aprecieri și comentarii, iar Andra a continuat seria cuvintelor frumoase adresate sufletului ei pereche: „De fapt eu am luat ochelarii lui de soare pentru ca sunt ca un filtru magic peste lumea mea!

Mă întreb mereu ce m-aș face fără ei, pentru că atunci când îi port, totul devine mai frumos și mai plin de culoare.”

 Și cum declarațiile Andrei nu au putut rămâne fără răspuns, Cătălin Măruță a lăsat și el un comentariu care a devenit repede viral, fiind foarte apreciat de internauți și fani: „Mereu imi fură inima și ochelarii de soare! “

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu din anul 2005, fiind pe cale să împlinească 20 de ani de relație. În 2008 s-au căsătorit și au devenit părinții unor copii superbi, inteligenți și carismatici, care au toate șansele să devină la fel de celebri ca părinții lor. Cei doi s-au cunoscut chiar în cadrul emisiunii pe care Măruță o prezenta la postul TVR și unde Andra a participat ca invitat. Inițial, între ei s-a dezvoltat o frumoasă prietenie. A urmat o apropiere ce a dus, încet și sigur, la formarea unei familii demne de invidiat.
„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a spus Andra Măruță.