Mariana Țîbuleac Ciobanu este o mămică grijulie, este o persoană minunată și este jurnalistă, cercetător științific și autoare dedicată. Am provocat-o să ne spună #CEvreaEA într-un an de la viață și iată ce am aflat. 

Micuță și drăgălașă, dar foarte isteață, Constanța Ciobanu a fost prima eroină din campania #CEvreaEA, dezvăluind ce-și dorește cel mai mult la cei trei anișori pe care îi are. Iată că a venit și rândul mamei sale, Mariana Țîbuleac-Ciobanu, care în ediția de astăzi, ne-a povestit ce așteptări are la 37 de ani.

„Ocupația mea este cercetător științific și jurnalist. Ce-mi place să fac? Îmi place foarte mult să citesc, îmi place mult să sonorizez, mai bine zis, cărți pentru persoane nevăzătoare. De aemenea îmi place să călătoresc, să descopăr noi locuri, unde nu am mai fost. La capitolul vise împlinite mi-ar plăcea ca timp de un an să-mi văd scoase de sub tipar două cărți la care muncesc: una științifică și alta artistică, beletristică cum ar veni. Sper că o să-mi văd visul împlinit. Succes tuturor!”

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Am aflat dorințele actriței Ana Tkacenko și visele ei ascunse în proiectul #CEvreaEA (Video)