Melania Trump a fost cu siguranță cea mai discutată primă doamnă la capitolul vestimentar, dar se pare că Jill Biden are potențial să îi calce pe urme. Deși are un stil vestimentar foarte cuminte, soția lui Joe Biden a purtat recent o ținută, care a stârnit controverse. 

Prima doamnă a fost fotografiată coborând din avion la baza Andrews Air Force din Maryland. Jill Biden a fost surprinsă purtând o ținută neașteptată, formată dintr-o fustă scurtă cu detalii din piele, un sacou negru descheiat, botine cu toc și dresuri din dantelă, cu un model inedit.

Deși mulți i-au lăudat alegerea, din partea opoziției reacția a fost diferită, multe persoane spunând că ținuta nu este potrivită pentru rolul pe care îl are acum Jill Biden, referindu-se în primul rând la dresurile alese.

Cu toate acestea, mulți oameni au sărit în apărarea soției președintelui. Statelor Unite: „Dacă picioarele mele ar arăta atât de bine ca și ale lui Jill Biden în acele botine și dresuri, aș purta aceeași ținută,” a fost doar unul dintre comentariile din partea susținătorilor lui Biden.

Tu ce părere ai despre ținută?

Distribuie articolul: