Kate Middleton şi Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, au vizitat împreună o şcoală din comitatul britanic Cornwall, unde au discutat cu specialişti din domeniul educaţiei, cu prilejul summitului G7. 

Ducesa de Cambridge a ales pentru această întrevedere o ţinută elegantă. E vorba despre o rochie peste genunchi, o creaţie a designerului Alexander McQueen în valorea de 1.125 de lire sterline, pe care a accesorizat-o cu o geantă L.K. Bennett. În schimb, Jill Biden pentru o rochie albă și un sacou roz. Piesele nu sunt ale vreo unui designer cunoscut.

Chiar dacă s-au întâlnit prima oară, Ducesa de Cambridge şi Prima Doamnă a SUA au vorbit inclusiv despre pasiunile comune.  În timpul vizitei, Jill Biden a făcut cunoştinţă cu iepurele îngrijit de elevi în clasă, iar apoi s-a întâlnit cu premierul britanic Boris Johnson şi cu soţia acestuia, Carrie.

Soţia Prinţului William, mama a trei copii, a purtat discuţii cu Prima Doamnă a Statelor Unite despre abilitarea femeilor, copii şi despre educaţia timpurie în timpul seminar. Kate Middleton este implicată activ în misiunea diplomatică britanică pentru a consolida relaţia cu Statele Unite, în vreme ce premierul britanic pledează pentru a ratifica un acord de liber schimb cu preşedintele american Joe Biden pentru a fi facilitatea călătoriile fără carantinare în această vară, scrie Daily Mail.

Distribuie articolul: