Dacă pentru multe persoane înaintarea în vârstă reprezintă mai degrabă un motiv de întristare, lucrurile stau diferit în cazul celebrei actrițe Jessica Alba. Recent aceasta a împlinit 40 de ani, iar despre opinia sa referitoare la această vârstă a povestit în cadrul unui interviu. Ce mărturisiri a făcut, află mai jos. 

La 28 august frumoasa Jessica Alba a împlinit 40 de ani. Aceasta și-a celebrat ziau de naștere în cercul celor mai apropiați preferând să petreacă timpul împreună cu familia.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jessica Alba (@jessicaalba)

Recent aceasta a fost invitată la un interviu pentru Jimmy Fallon, iar în decursul discuției cei doi au abordat și aspectul trecerii anilor, al vârstei. Iată ce i-a mărturisit Jesica prezentatorului.

„Este un sentiment atât de ciuda, pentru că atunci când ești copil, această vârstă ți se pare atât de… agresivă. Crezi că, iat-l – un om matur”, mărturisește ea adăugând că atunci când ajungi la o anumită vârstă simți că înainte te așteaptă o viață întreagă!

„Nu știu cum să vă explic, dar simt că totul se aranjează în cel mai bun mod”, a spus actrița.

Este de apreciat că la ai săi 40 de ani, Jessica este într-o formă superbă, are o afacere de cosmetice de succes și a reușit să se facă cunoscută unei lumi întregi datorită rolurilor sale în diverse proiecte cinematografice.

Sursa foto & video: Instagram & Youtube