Are două fetițe, în vârstă de nouă și respectiv șase ani, și încă un bebeluș pe drum! Jessica Alba a intrat deja în al treilea trimestru de sarcină, așa că știe deja care e sexul celui de-al treilea copil al ei. Astăzi, actrița a făcut marele anunț și pe rețelele de socializare.


Jessica Alba a postat pe contul ei de Instagram un scurt filmuleț în care apare alături de fiicele sale. Totodată, aceasta a scris că poartă sub inimă un băiețel:

„Eu și Cash Warren suntem fericiți să vă anunțăm că o să avem un băiețel”, a fost mesajul actriței de 36 de ani.

Публикация от Jessica Alba (@jessicaalba)

Așadar, în familia lor va intra, în doar câteva săptămâni, un băiețel, pe care actrița promite să-l răsfețe și să-l iubească nespus. Și micuțele Honor și Haven au fost la fel de încântate că vor avea un frățior.

jessica-alba

Anterior, superba graviduță a publicat și o imagine în care apare alături de mama sa, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Fericita bunicuță pare a fi extrem de încântată de nepoțelul ce va apărea în viața sa.

Amintim că Jessica Alba a anunțat în luna august că e însărcinată pentru a treia oară. Aceasta va naște la finele acestui an.

Foto: Instagram.com