Jennifer Lopez este noua eroină de pe coperta revistei People. Vedeta își promovează intens noul film în care joacă (Marry Me). Cu această ocazie, Jlo a oferit un interviu pentru publicație și în sfârșit a dat câteva detalii despre reuniunea cu Ben Affleck după 17 ani de distanță. 

„Este o frumoasă poveste de dragoste în care am primit a doua șansă”

Jennifer a recunoscut că la început au fost ambii destul de temători, având în vedere că prima dată au eșuat și nu au mai ajuns la altar așa cum era preconizat.

„Suntem fericiți și nu vrem nimic să ne distrugă această legătură. Acum suntem mai maturi, mai inteligenți, avem mai multă experiență , suntem în diferite momente ale vieții, avem copii și trebuie să fim conștienți de asta. Suntem protectivi cu tot ce trăim acum, pentru că este o perioadă foarte frumoasă.”

„Când găsești pe cineva pe care îl iubești cu adevărat și primești o a doua șansă…. e ceva foarte rar și noi prețuim mult asta.

„Sunt mândră de omul și bărbatul care a devenit și pe care l-am urmărit cu mândrie de-a lungul anilor”, a mai declarat Jennifer.

„Ceea ce pot să îmi învăț copiii este că iubirea adevărată există și că unele lucruri pot dura toată viața”, dar asta nu înseamnă că ele vor urma o linie dreaptă, a concluzionat Jennifer referindu-se la „pauza” pe care ea și Ben au avut-o în relație.

Citește și: Ben Affleck, despre norocul de a primi a doua șansă. Actorul este fericit să fie din nou alături de femeia iubită

 

 

Distribuie articolul: