Unul dintre cele mai emoționanate evenimente din viața vedetelor din acest an cu siguranță a fost împăcarea dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez după 17 ani de distanță. Aparițiile lor erau așteptate cu nerăbdare și de fiecare dată vedem un cuplu îndrăgostit și fericit. Chiar dacă au existat speculații că împăcarea lor ar fi fost o mișcare de PR, cei doi nu dau atenție acestor vorbe și își văd de viața lor. Și-au cunoscut copiii și pare că totul merge ca pe roate. 

Ben și Jennifer sunt extrem de discreți cu privire la relația lor, dar recent un jurnalist a reușit să obțină câteva declarații de la actor.

Ben a oferit un interviu pentru The Wall Street Jornal, unde a recunoscut că relația cu Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care le-a trăit vreodată. „Am avut norocul să primesc a doua șansă și să mă întorc la femeia iubită. Pot spune că acum relația noastră e mai puternică pentru că acum suntem mai experimentați.” Actorul a mai dat de înțeles că împăcarea cu JLO este unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat în viață.

„Puteți doar specula despre relația noastră, dar eu consider înțelept să nu povestesc detalii despre noi. Una dintre cele mai valoroase lecții pe care le-am învățat până acum este că nu e deloc corect să împărtășesc cu toată lumea detalii foarte intime despre viața personală. Acum, mai mult ca niciodată apreciez intimitatea vieții mele”, a mai adăugat actorul.

Lopez şi Affleck şi-au reluat relaţia de iubire în luna aprilie, la scurt timp după ce cântăreața s-a despărţit de logodnicul Alex Rodriguez. Cuplul Bennifer a mai fost împreună o dată, s-au logodit în 2002, în 2004 s-au despărţit şi se pare că abia acum au înţeles că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Sursa: The Wall Street Jornal

Distribuie articolul: