Ițele se încurcă tot mai mult când este vorba despre îndrăgitul cuplu JLo – ARod. Presa străină scrie că totul este și mai complicat decât a părut la prima vedere. Mai mult de atât, Jennifer ar fi implicată emoțional cu partenerul de film, Lenny Kravitz.

Se pare că Jennifer Lopez are o legătură apropiată cu partenerul său de film, Lenny Kravitz. Potrivit nypost, odată ajunsă în Republica Dominicană pentru filmări, interpreta l-a rugat pe Lenny să-i dea niște lecții la chitare fiicei sale, Emma. Ulterior aceasta chiar a postat un video seducător pe una dintre cele mai cunoscute melodii în interpretarea lui Kravitz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Odată cu apariția informației despre o eventuală despărțire a lui Jennifer Lopez de Alex Rodriguez, presa și-a îndreptat privirile spre oamenii din anturajul lor. Dacă despre JLo se spune că ar petrece mult timp cu Lenny Kravitz, devenind foarte apropiați, atunci despre ARod se spune că ar fi interesat de un star de reality show, Madison LeCroy, dar dovezi în legătură cu aceste posibile „relații” nu sunt.

Ieri însă am aflat că Alex Rodriguez a părăsit Miami pentru a o vizita pe Jennifer în Caraibe. Cel mai probabil, în curând vom afla cum stau lucrurile cu adevărat, iar până atunci, JRod postează imagini cu vederi superbe din hotelul în care s-a cazat.

Sursa: NYPost

Citește și: Reuniune fericită. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, din nou împreună în Caraibe

Distribuie articolul: