Cei doi au luat prânzul liniştiţi, în Miami. J Lo a apărut la această întâlnire îmbrăcată în hainele de sală. Din imaginile făcute de paparazzi, foștii soți pare că se înţeleg foarte bine şi că au o relaţie senină şi liniştită.

Într-un interviu pentru revista People, Jennifer Lopez a povestit că momentul în care ea şi partenerul ei de atunci, Mark Anthony, au intentat divorţul a fost unul „devastator şi îngrozitor”.

„Cred că şi eu, şi Marc ne gândeam la acea vreme că vom fi împreună pentru următorii 40 de ani, până la moarte”, a mărturisit artista.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au întâlnit pentru prima oară în 1990. Chiar dacă la un moment dat s-au despărţit şi s-au căsătorit cu altcineva, în cele din urmă s-au reunit şi s-au căsătorit în 2004. Lopez a dat naştere gemenilor Max şi Emme în 2008, iar în 2012 Marc Anthony anunţa divorţul de cântăreaţă spunând: „Ne-am decis să punem capăt căsătoriei noastre. A fost o decizie dificilă. Am ajuns la o concluzie pe cale amiabilă cu privire la toate aspectele. Este o perioadă dureroasă pentru toţi cei implicaţi şi am aprecia dacă ne-aţi respecta intimitatea în aceste momente“.

Amintim că Jennifer Lopez s-a împăcat cu fostul iubit, Ben Affleck cu care trebuia să se căsătorească în 2002, dar evenimentul a fost anulat pe ultima sută de metri.

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: