Cântăreața Jennifer Lopez a mărturisit că, acum se simte în cel mai bun moment din viața ei. S-a întors din Republica Dominicană și a anunțat că vrea să intre în studio. „Vreau ca oamenii mei cărora le pasă de mine, să știe că am ajuns într-un moment din viața mea în care sunt pe cont propriu și mă simt grozav”

Într-un interviu acordat luni lui Zane Lowe, Apple Music, cântăreața  în vârstă de 51 de ani, a discutat cu Rauw Alejandro And despre ultimul său single, dezvăluind că se simte în prezent în „cel mai bun moment din viața mea”.                               

„Sunt foarte fericită. Nu m-am simțit niciodată așa ca acum”, a împărtășit Lopez, care s-a despărțit de Alex Rodriguez la  începutul acestui an și se întâlnește acum cu Ben Affleck.

Noul sentiment al iubirii de sine al lui Lopez a inspirat-o să revină în studioul de înregistrări. „Sunt bine. Îmi iubesc viața. Îmi place ceea ce fac. Îmi place unde sunt. Iubesc persoanele care mă ajută să evoluez”.

Cântăreața a spus că, unii oameni se inspiră cu adevărat atunci când le este inima frântă, însă la ea este opusul. Fericirea, bucuria și dragostea este ceea ce a inspirat-o dintotdeauna.

„Atunci când mă simt foarte bine, fac cea mai bună muzică.  Așa că m-am întors din Republica Dominicană și imediat am anunțat pe toată lumea că  vreau să intru în studio”, a spus ea.

Foto: google.com 

Sursa: People.com

Distribuie articolul: