Jennifer Lopez a fost una dintre oaspeții speciali la petrecerea exclusivă „Day of Indulgence”, organizate de Jennifer Klein, care a avut loc recent la luxoasa reședință din Brentwood, Los Angeles.

Starul, în vârstă de 52 de ani, Jennifer lopez, nu a venit singură, ci însoțită de fiica sa de 13 ani, Emme. Acestea au optat pentru niște ținute inedite, dar, în același timp, total de diferite.


Interpreta a optat pentru o ținută sexy-chic, compusă dintr-un top scurt, pantaloni, sacou cu imprimeu interesant și tocuri înalte, ce i-a pus în evidență silueta perfect tonifiată.


Însă, Emme, fiica artistei a ales în schimb, o ținută mult mai lejeră, dar la fel de specială. Un cardigan crem, un top alb, o fustă lungă maro și teniși albi. Recent, adolescenta a făcut schimbări în aspectul ei:  și-a schimbat look-ul. Mai exact, aceasta și-a vopsit părul verde.


Petrecerea organizată anual de Klein este una dintre cele mai așteptate de vedete, acestea  fiind răsfățate cu daruri inedite.

Mai multe actrițe au fost văzute plecând cu valize de lux care ar fi fost pline cu tot felul de cadouri. În plus, acestea s-au bucurat de gustări delicioase de la cei mai buni bucătari din lume, dar și de tratamente spa la piscină.

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: