În spatele unei siluete ca cea a lui Jennifer Lopez stau numeroase eforturi pe care artista le face la sală, sub stricta supraveghere a antrenorului său personal. Ieri, le-a oferit fanilor șansa să facă cunoștință cu „magicianul” propriu-zis. Despre cine este vorba, vedeți mai jos.

Jennifer Lopez a făcut, ieri, oa excepție frumoasă, arătându-le fanilor un fragment din rutina sa de vineri dimineață, în care sportul e pus la loc de cinste. Vedeta a împărtășit, pe Instagram stories, câteva imagini cu exercițile pe care le realizează în special pentru zona posteriorului, care i-a fost ani la rândul o carte de vizită.

#kirsching @jlo this morning #Emilia making sure her #platypuswalks were on point. #madisonsquareclub #fitness #energy #sculpting #bootilicious #killingit

A post shared by David Kirsch (@davidkirsch) on

În imagini apare și cel care o motivează, zi de zi, să urmeze un mod sănătos de viață și să respecte cu sfințenie regimul de antrenamente. Bărbatul care o ajută pe Jennifer să atingă cea mai bună versiune a sa se numește David Kirsch – „the body sculoptor” – un antrenor de sport extrem de cunoscut în rândul vedetelor de peste ocean.

cats

Antrenorul de 52 de ani are peste 20 de ani de experiență în care a valorificat legătura puternică dintre minte, trup și spirit. David se laudă cu numeroase transformări în rândurile adepților săi, pe care i-a ajutat sugerându-le și o alimentație inteligentă. La New York, Kirsch are fondat un club al său –  Madison Square Club. Filozofia sa este bazată nu pe scăderea în greutate, ci pe neutralizarea grăsimii corporale.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: