JLo și Ben Affleck au zburat sâmbătă spre sudul Franței, în Saint Tropez, acolo unde au sărbătorit cea de-a 52-a ziua de naștere a interpretei pe un iaht luxos. Deși Jennifer a publicat prima imagine cu iubitul său pe Instagram, paparazzi au fost cu ochii pe ei și i-au surprins sărutându-se pasional.

Acum Bennifer sunt oficial împreună!

Jennifer și Ben petrec acest weekend pe Riviera Franceză. Mai exact, pe un iaht luxos, ce poartă numele Valeria și care valorează 130 milioane de dolari. Anume la bordul acestui iaht, cuplul a fost surprins împărtășindu-și săruturi pasionale și îmbrățișări tandre.

Pe 24 iulie, Jennifer Lopez a marcat ziua sa de naștere, în mediul, online publicând câteva imagini fierbinți în care apare extrem de sexy, îmbrăcată într-un bikini și un halat Dolce&Gabanna.

Citește și: Modelul moldovean, Yura Tamirov, pe coperta prestigioasei reviste Harper’s Bazaar (Foto)

Însă nu neapărat aceste fotografii au făcut deliciul fanilor, ci ultima imagine din carusel – prima fotografie publicată de ea, în care apare și iubitul său, „nou, dar vechi”, Ben Affleck.

În imagine, cuplul se sărută cu pasiune. Jennifer este extrem de relaxată, în timp ce bărbatul „vieții ei” o îmbrățișează tandru. Pare că cei doi nu au mai fost niciodată la fel de fericiți. Voi ce părere aveți?

Foto: Instagram / JLo, Dailymail.co.uk