Da, Jennifer Lopez este cu siguranță femeia care a descoperit elixirul tinereții și a frumuseții. Artista este mereu aranjată la patru ace când apare în fața camerelor, însă chiar și în momentele în care vedeta petrece timpul acasă, fără make-up și haine stilate arată la fel de impecabil.

Utilizatorii aplicației SnapChat au avut onoarea să se convingă de frumusețea naturală a vedetei, care a transmis un filmuleț pentru fani pentru a-și promova noul serial în care va apărea.

 

Jennifer Lopez este una dintre puținele vedete care are curajul să se afișeze fără machiaj și asta pentru că la ai săi 47 de ani a reușit să-și păstreze un ten impecabil, fără riduri și alte imperfecțiuni. Fanii au rămas uimiți de felul cu arată vedeta, iar inițial cu greu au recunoscut-o, ea fiind îmbrăcată în halat de baie, cu părul aranjat sus și fără fard.GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES!

 

Trebuie să remarcăm faptul că Jennifer arată cu 10 ani mai tânără fără farduri și coafuri sofisticate. Tenul neted și luminos, sprâncene dese, bine definite și ochi sclipitori ne dă dovadă de faptul că artista pune mare preț pe felul cum arată.GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES!

Artista, la rândul ei a menționat că nu are vreun secret sofisticat care o ajută să lupte cu anii. Aceasta a dezvăluit că somnul și terciul din ovăz la micul dejun sunt ingredientele de bază pentru frumusețe. 
Premiere Of Twentieth Century Fox And Dreamworks Animation's "HOME" - Arrivals

Distribuie articolul: