Deşi mulţi dintre noi nu ar mai recunoaşte-o dacă ar vedea-o într-o nouă producţie, Jennifer şi-a continuat cariera artistică, nu cu acelaşi succes, ce-i drept, iar, în urmă cu 19 ani, îşi unea destinul cu cel al actorului Clark Gregg. Recent, cei doi au anunţat pe reţelele sociale iminentul divorţ, scrie okmagazine.ro

După aproape două decenii împreună şi un copil, Stella, în vârstă de 18 ani, Grey şi Clark au împărtăşit cu comunităţile lor vestea nefericită a separării încă din luna ianuarie: „După 19 ani împreună, ne-am separat în ianuarie, conştienţi fiind că mereu vom fi o familie iubitoare şi atentă. Am luat, recent, decizia dificilă de a divorţa, dar rămânem prieteni apropiaţi şi suntem profund recunoscători pentru viaţa pe care am avut-o împreună şi pentru că o avem pe fiica noastră. P.S. Plângem când facem această postare”,au scris cei doi.

Jennifer Grey este o femeie foarte frumoasă, dar care nu prea mai seamănă cu tânără din „Dirty Dancing”. Aceasta a apelat la ajutorul esteticianilor, cea mai mare diferență o vedem la nas.

Tu ce zici, arată bine?

Distribuie articolul: