A venit timpul ca celebra actriță  în vârstă de 49 de ani să vorbească pentru prima oară, deschis, despre despărțirea de al doilea ei soț, actorul Justin Theroux, despre toate zvonurile apărute post-despărțire, dar și despre dorința ei de a avea un copil sau nu.

Starul din  a acordat un interviu revistei „InStyle”, prin care a vrut să lămurească  zvonurile apărute în presa internațională despre despărțirea de Justin Theroux. Jennifer a ținut să precizeze că, în prezent, nu are inima zdrobită și nu suferă din cauza divorțului. Dar că este nedrept să se zvonească că mariajul ei s-ar fi destrămat pentru că s-a dedicat mai mult profesiei, decât vieții de familie.

Actrița a avut curajul să vorbească și despre dorința de a avea un copil. Ea a lăsat să se înțeleagă că a avea un copil a fost întotdeauna în planurile ei, dar că, din păcate, nu s-a realizat. De vină ar fi unele probleme medicale.

„E o nebunie. Se tot spune că „Jen nu poate ține un bărbat lângă ea” ori că „Jen refuză să aibă un copil pentru că e egoistă și dedicată carierei sale”. Sau că sunt tristă și distrusă emoțional. În primul rând, cu tot respectul, nu am inima zdrobită. Apoi, toate aceste presupuneri sunt nesăbuite. Nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Nimeni nu-și dă seama cât de sensibilă este treaba asta pentru mine și pentru partenerul meu. Ei nu știu prin ce am trecut medical ori emoțional.”

„Este o presiune pusă pe femei să devină mame, și dacă nu devin, atunci sunt nu sunt bune. Poate nu e scopul meu pe planeta asta să procreez. Poate am alte lucruri pe care ar trebui să le fac”, a declarat Jennifer Aniston.

Distribuie articolul: