Interpreta Jasmin a recunoscut că a avut dorința să-și părăsească iubitul, iar motivul nu ar fi fost altul decât gelozia excesivă a acestuia. În același timp, aceasta menționează că, odată cu trecerea timpului, Ilan a reușit să se schimbe și relația între cei doi s-a îmbunătățit considerabil. 

Într-un interviu pentru „StarHit”, Jasmin a recunoscut că în trecut soțul ei, Ilan Shor, se interesa de la cine artista primea apeluri. Cântăreața spune că la început acest comportament era iritant – ea chiar s-a gândit și la o eventuală despărțire. Interpreta consideră că anume neîncrederea ucide relațiile.

„Desigur, uneori soțul încearca să afle cine a sunat, a cui voce a fost în receptor… La început, era insuportabil, m-am gândit chiar și la despărțire – este dificil să trăiești în stres continuu. Neîncrederea ucide, nici o dragoste nu va salva situația”

Însă, după spusele lui Jasmin, după ce aceștia doi și-au oficializat relația, gândurile despre despărțire au părăsit-o. Mai mult ca atât, interpreta spune că „fără o porție de gelozie constructivă, nu este posibil”. În opinia ei, acest sentiment, chiar dacă nu este unul pozitiv, menține cuplul într-o formă bună și face ca partenerii să nu-și piardă interesul unul față de celălalt.

Însăși artista recunoaște că uneori este geloasă pe soțul său. Aceasta mai menționează că, dacă Ilan observă geloziile ei, acesta imediat o liniștește și o asigură că nu are motive de neliniște. Chiar dacă, la moment, soții trăiesc în țări diferite, Jasmin spune cu încredere: „Cred că totul va fi bine”.

Sursa: Woman.ru 

Distribuie articolul: