La sfârșitul lunii iunie, magistrații de la Judecătoria Buiucani l-au condamnat pe Ilan Shor la 7 ani și 6 luni de închisoare. Până la anunțarea sentinței definitive, Shor a fost eliberat din arest, urmând să fie plasat într-un penitenciar de tip semi-închis. Cântăreața Jasmin, soția primarului de Orhei, nu acceptă această pedeapsă și susține că și-a anunțat doar fiul mai mare despre această sentință.

Jasmin și-a spus opinia într-un interviu pentru publicația rusă Teleprogramma, în care a declarat:

19367263_1736886779937465_6179834193728503808_nDesigur, mezinii nu sunt la curent. Dar fiul meu mai mare, Mihail, își face mari griji. Pentru el, dosarul a constituit un mare stres, întrucât îl iubește foarte mult pe Ilan. Sunt un milion de întrebări și un milion de răspunsuri. L-am vizitat într-una din zilele trecute. Am vrut să mă asigur că este bine.

Misha era ocupat cu sesiunea la sfârșitul lunii iunie și nu avea timp să plece în Moldova. Totuși, și-a croit o ocazie între examene, nu a rezistat, a vrut să vadă cum se simte Ilan. E brav, mă bucură cu fapte umane, mature. El și Ilan sunt mari prieteni.

Cântăreața susține că va lupta pentru ca libertatea soțului său, pe care îl consideră nevinovat:

„Luptăm și vom continua să o facem. Avocații lucrează, iar noi adresăm plângeri. Sunt sigură că în scurt timp acest coșmar se va termina și adevărul va triumfa!”, mai adaugă vedeta.

Amintim că Ilan Shor fost reținut în iunie 2016 și judecat în legătură cu delapidările de la BEM. De asemenea, acesta mai este cercetat penal pentru spălare de bani și delapidări în proporții deosebit de mari.

Foto: Instagram.com