În prima semifinală a fiecărei ediții, ESC începe cu evoluția câștigătorului din anul precedent. În acest an, concursul de la Kiev va fi deschis de showul interpretei Jamala. Artista și-a arătat deja ținuta pregătită pentru această seară.

@francescogabbani Welcome!#eurovisionsongcontest2017 #1stsemyfinal

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

Indignată de faptul că nu i s-a permis duminică seara să iasă pe Red Carpet și să întâmpine oaspeții la ceremonia oficială de deschidere a ESC 2017, Jamala va evolua totuși, în această seară, pe scena Centrului Internațional de Conferințe din Kiev, care a fost amenjată până la ultimul detaliu și unde astăzi au avut loc repetițiile finale pentru show.

Jamala a atras toate privirile cu ținuta purtată la deschiderea Eurovision Song Contest

La imaginea artistei a muncit încă de dimineață o echipă întreagă de stiliști. Pe scenă, diva apare purtâd o ținută formată din câteva piese, ultima având nuanță argintie. Outfit-ul vedetei se combină perfect cu cel al dansatorilor și rezonează cu imaginea sa din videoclipul oficial al piesei „1944”.

În deschiderea semifinalei, Jamala va cânta piesa care i-a adus victorie la Eurovision 2016. Spectatorii prezenți la repetiții au surprins deja cum va arăta show-ul ei:

💃🏻💃🏻👍🏻 #jamala #eurovision2017 #ukraine

A post shared by Юлия Гозун (@yulia_gozun) on

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: