Cu două zile înainte de semifinala cu numărul unu a cocursului Eurovision Song Contest, Capitala Ucrainei a găzduit ceremonia oficială de deschidere a ESC 2017. Întoarsă recent din luna de miere, Jamala nu a putut lipsi de la eveniment, afișându-se într-o ținută fenomenală.

Artista care a adus acasă victoria de la Eurovision 2016 a avut o misiune importantă aseară. După ce pe red carpet și-au făcut apariția reprezentanții tuturor țărilor participante, spectatorii au asistat la câteva discursuri oficiale, care s-a încheiat cu cel al cântăreței Jamala.

captura jamala

„Sunt atât de fericită să vă întâmpin aici, la Kiev. Sunt atât de fericită că Ucraina organizează Eurovision Song Contest. Sunt extrem de bucuroasă că voi puteți participa la acest fericit eveniment. Mii de oameni au venit în Ucraina și pot să vadă cum arată Kievul în realitate. Sper că aceast concurs ne va oferi noi piese minunate. Vă mulțumim că ați venit. Să celebrăm diversitatea!”, a spus Jamala, de pe scenă.

Discursul cântăreței începe cu secunda 03:10:44:

Splendida ținută alb-roșie, afișată de Jamala, se numește „HERD” și este o creație a designerului ucrainean Juliya Magdych, specializat în articole brodate, inspirate din folclorul ucrainean.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: