Celebrul artist columbian a destăinuit că s-a infectat cu virusul COVID-19 și că încă se recuperează. Acesta a mai adăugat că a trăit clipe de coșmar. 

J Balvin trebuia să participe la decernarea premiilor „Juventud” din Columbia, însă acesta nu a putut fi prezent pentru că este infectat cu COVID-19. Într-o înregistrare difuzată în cadrul evenimentului, J Balvin vorbeşte despre recuperarea lui şi despre faptul că el nu a crezut în acest virus.

Artistul a vorbit şi pe Instagram despre acest subiect şi spune că virusul este cea mai dificilă experienţă din viaţa lui, scrie mediafax.ro

„În acest moment mă recuperez de COVID-19, au fost zile foarte dificile şi foarte complicatete. Câteodată te gândeşti că nu va ajunge la tine, însă la mine a ajuns rău de tot. Aşa că trimit un mesaj tuturor celor prezenţi la premiile „Juventud”, cât şi oamenilor în general: să aibă grijă de ei, să se protejeze, pentru că asta nu e o glumă, nu sunt doar poveşti mediatizate. Virusul chiar există şi e foarte periculos, aşa că aveţi grijă de voi”, este mesajul lui J Balvin.

Distribuie articolul: