Pe 22 septembrie, Ivanka Trump a avut o apariție cu adevărat sclipitoare la o petrecere ce a avut loc la Roma. Aceasta a reciclat o rochie cu franjuri, ce îi aparține mamei sale. 

Ivanka Trump și soțul său Jared Kushner, au participat la una din petrecerile organizate cu ocazia nunții prietenei sale, Misha Monoo, aceeași nuntă la care au fost invitați Prințul Harry și Meghan Markle. Și dacă tematica petrecerii a fost „Dazzling” (n.r. din engleză: sclipitor), atunci fiica președintelui american a prins momentul și a strălucit la propriu și la figurat, într-o rochie cu o istorie de 28 de ani.

Este vorba despre o rochie marca Bob Mackie, inspirată din anii `20, purtată de mama ei, Ivana Trump (prima soție a lui Donald Trump), la un eveniment monden în anul 1991.

Ținuta este una cu adevărat sclipitoare: rochia mini cu franjuri din mărgele fine, cu efecte de culori în gradient: începând din zona gâtului cu alb, continuând cu bronz și negru, i-a conferit un aer glam-chic și totodată sexy, datorită faptului că i-a dezgolit picioarele interminabile. Coafura efectuată într-un coc francez, un machiaj sofisticat și sandalele aurii cu barete fine i-au completat ținuta.

Deși a arătat impecabil, cârcotașii n-au ezitat să-și amintească de apariția lui Jennifer Lopez, cu doar două seri înainte, la show-ul organizat de Versace, purtând un model de rochie verde, devenită iconică acum 19 ani.

Totuși, nu este pentru prima dată când Ivanka Trump îmbracă această rochie cu franjuri. Fiica președintelui american a mai purtat-o la un eveniment în 2014.

Foto: dailymail.co.uk, pinterest.com

Vezi și: Aceeași rochie, 20 de ani diferență! Jennifer Lopez, vedeta defilării Versace, la Milano