Dupa 15 ani de căsătorie, Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru s-au despărțit. După anunțul făcut de interpret, Iuliana și-a expus și punctul său de vedere.

După ceva timp de când au lipsit de pe rețelele de socializare, Pasha Parfeni a venit cu anunțul despre divorț. Iuliana, nu a stat mult pe gânduri și s-a expus și ea la acest subiect:

„Prieteni, știți deja noutatea, eu doar o confirm. Vă mulțumesc mult pentru grijă, apreciez fiecare mesaj! Îmi propun să depășesc cu demnitate această perioadă turbulentă a vieții mele, de aceea nu voi comenta nimic la acest subiect. Unicul lucru pe care il pot comunica e faptul că am depus tot efortul pentru ca această relație să funcționeze, atât în plan personal cât și artistic, dar uneori viața bate filmul.

„Țin mult la comunitatea noastră pe care am creat-o împreună pe parcursul acestor ani, și îmi doresc să păstrăm bunele relații, fără de a vă împărți în tabere. Sper că ne va reuși acest lucru, si vom avea în continuare momente frumoase cu oamenii noștri. Dar deja separat. Vă mulțumesc mult pentru fiecare întrebare neadresat la acest subiect. P.S. Burlăcița m-oi declara imediat după ce vom divorța”, a mai adăugat aceasta.

Iuliana Scutaru și Pasha Parfeni s-au căsătorit în anul 2017, însă după 15 ani de căsnicie, cuplul a decis de a pune capăt relației.

Distribuie articolul: