După sfârșitul searialului „Game of Thrones”, actorii  Kit Harington și Rose Leslie s-au poziționat în umbră puțin, totuși toată lumea cunoaștea că cei doi formează un cuplu și în viața reală. Iată că acum, după o lungă perioadă de autoizolarea cei doi au fost în sfârșit observați împreună la plimbare.

După ce s-a finalizat ultimul sezon al serialului „Game of Thrones”, s-a aflat că actorul Kit Harington s-ar afla în proces de tratament împotriva dependenței de alcool. O lungă perioadă nu s-a mai auzit nimic despre el până ce recent acesta a fost surprins pe străzile din Londra împreună cu iubita lui Rosie Leslie.

Cuplul a ieșit la plimbare cu câinele lor, pe care Kit îl ține de lesă.

Harington și Leslie sunt căsătoriți de doi ani. Cuplul nu-și afișează prea mult viața personală și duce un stil de viață destul de ascuns de ochii curioșilor. Cu toate acestea, înainte de nuntă, Kit a fost mai vorbăreț și a povestit cum a început relația cu Rosie. Se pare că actorul este foarte romantic și a planifict cu multă atenție modul în care o va cere pe Leslie de soție.

„Aveam un plan. Totul era pregătit. Doream să aprind lumânări pe copaci, să creez un cadru romantic, dar, ca de obicei, lucrurile nu au mers conform planului. Cu o zi înainte, când stăteam sub un cer frumos de noapte, nu am putut rezista tentației și i-am făcut propunerea”, a mărturisit Kit.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: