Relația cu Ronaldo a adus-o pe Georgina Rodriguez în lumina reflectoarelor. Admirată pentru look-ul ei, Georgina a dat naștere în urmă cu mai puțin de o lună și se prezintă într-o formă de invidiat. Deși are parte de foarte mulți admiratori, logodnica lui Ronaldo a devenit de curând ținta unor atacuri pe rețelele de socialiare.

Totul s-a întâmplat după gala în care Cristiano a primit al 5-lea Balon de Aur. Georgina a apărut în mai multe fotografii îmbrăcând o haină confecționată din blană naturală și a fost luată imediat în colimatoriu pe rețelele de socializare, fiind acuzată de cruzime împotriva animalelor.

„Are banii lui Cristiano, dar nu are deloc clasă. Haina de pe ea este de groază”, „Te rog, spune-mi că nu e din blană naturală”, „E oribil” sau „Este crud și de prost gust” sunt doar câteva din mesajele fanilor pe Instagram, după ce Georgina postat mai multe fotografii.


Ronaldo a început relaţia cu Georgina Rodriguez acum mai bine de un an. El și-a întâlnit actuala logodnică în capitala Spaniei într-un magazin în care aceasta lucra. Până recent, starul lui Real Madrid avea alți trei copii, toţi făcuţi însă cu mame surogat. Ultimii doi, gemeni, s-au născut la începutul lunii iunie.
Sursa foto: digisport.ro

Vezi și: Iubita lui Cristiano Ronaldo a publicat prima fotografie cu fetița nou-născută

Distribuie articolul: