Rapperul Eminem are cu ce se lăuda! Fiica lui de 23 de ani, pe nume Hailie Scott Mathers, este o adevărată bombă sexy, făcând furori în mediul online!

Are peste 1 milion de followeri pe Instagram, însă asta e de înţeles dat fiind faptul că e o prezenţă atât de sexy în mediul online, notează okmagazine.ro. Ea postează des cadre în costum de baie, etalându-şi silueta perfectă. Joi, de exemplu, ea a împărtăşit cu fanii internauţi o nouă fotografie sexy, realizată în timpul escapadei sale din Australia.

Rapperul Eminem are cu ce se lăuda! Fiica lui de 23 de ani, pe nume Hailie Scott Mathers, este o adevărată bombă sexy, făcând furori în mediul online!

Are peste 1 milion de followeri pe Instagram, însă asta e de înţeles dat fiind faptul că e o prezenţă atât de sexy în mediul online. Ea postează des cadre în costum de baie, etalându-şi silueta perfectă. Joi, de exemplu, ea a împărtăşit cu fanii internauţi o nouă fotografie sexy, realizată în timpul escapadei sale din Australia.

Ce sexy e fiica lui Eminem! De-abia a împlinit 23 de ani şi are peste 1 milion de followeri pe Instagram

 

În imaginea respectivă, Hailie apare îmbrăcată într-un costum de baie deux-pieces, negru, care-i pune în evidenţă silueta fără cusur, ca de manechin. Aparent, Hailie şi-a petrecut Crăciunul şi Revelionul în Australia şi a rămas acolo pentru câteva zile de relaxare. Şi ziua de naştere şi-a sărbătorit-o tot acolo, în ziua de Crăciun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

👠

O postare distribuită de Hailie Scott (@hailiescott1) pe

Sursa foto: Instagram.com

Vezi şi: Vila de lux a lui Eminem, de vânzare. Are șase dormitoare și nouă băi (Foto)

Distribuie articolul: